Vitajte v našom kútiku krásy, kde vlasy dostávajú nový život!

Objavte farbenie vlasov na vysokej úrovni v našom salóne …Ponorte sa do sveta farieb a oživte svoj look s našou širokou paletou odtieňov od renomovanej značky Keune. Či už túžite po jemnej zmene alebo radikálnej premeny, naše skúsené ruky a kvalitné produkty zaručujú výsledok, ktorý prekoná vaše očakávania. 

Melíre

Klasická voľba pre tých, ktorí hľadajú rozžiarenie a rozmanitosť v tónoch svojich vlasov.

Balayage

Ideálny spôsob, ako dosiahnuť prirodzený prechod farieb, ktorý dokonale doplní vaše prirodzené rysy.

Airtouch

Najnovší trend v melírovaní, ktorý poskytuje ešte jemnejšie a prirodzenejšie prechody, akcentujúce vašu individuálnu krásu.

Strihy a účesy

Naše služby sú komplexné a zahŕňajú dámske, pánske a detské strihy, aby každý člen rodiny našiel svoj ideálny štýl. A či už potrebujete elegantný účes na špeciálnu udalosť alebo moderný každodenný look, sme tu, aby sme vám pomohli.

Kúry na vlasy

Zdravé vlasy sú krásne vlasy. Preto ponúkame hĺbkové kúry s produktami Philip Martins a revolučným OLAPLEXom, ktoré obnovujú, vyživujú a chránia vaše vlasy na bunkovej úrovni.

Naša filozofia

Vaša spokojnosť a pohoda sú pre nás na prvom mieste. Sústredíme sa na osobný prístup a poradenstvo, aby sme vám poskytli služby šité na mieru. Veríme, že krása je odrazom vnútornej pohody, a preto vám ponúkame nielen profesionálne služby, ale aj relaxačné prostredie, kde môžete na chvíľu vypnúť. 

Rezervujte si svoj termín ešte dnes!

Ste pripravení na zmenu? Chcete svojim vlasom dopriať kvalitnú starostlivosť? Kontaktujte nás a rezervujte si termín u našich špičkových kaderníkov. Tešíme sa na vašu návštevu a na to, že vám pomôžeme vyjadriť váš osobitý štýl…